Με Δωρεάν Τέλη Σύνδεσης το φυσικό αέριο είναι πια πιο προσιτό για όλους!

Μεγάλη προσφορά - νέα επιδότηση που ισχύει για το 2018 για ατομικές και κεντρικές θερμάνσεις έως 3.500 € !!

 

Έχετε διαμέρισμα ή μονοκατοικία και χρειάζεστε αυτόνομη θέρμανση;

Η αυτόνομη θέρμανση πλέον είναι η ιδανικότερη λύση για οικονομική και άνετη θέρμανση που συνδυάζει την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

Ξεχάστε τα κοινόχρηστα. Το κάθε διαμέρισμα συνδέεται με το δικό του μετρητή, διαθέτει δικό του λογαριασμό και αποκλειστικό λέβητα που μπορεί να τοποθετηθεί στο μπαλκόνι χωρίς να καταλαμβάνει χώρο στο εσωτερικό του διαμερίσματος.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις, όλη τη διαδικασία αεριοδότησης (αίτηση, μελέτη, επιλογή θέσης λέβητα). Αναλαμβάνουμε πλήρως όλη την εγκατάσταση της γραμμής αερίου, των  εσωτερικών δικτύων θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης καθώς και την ηλεκτρολογική σύνδεση και παράδοση του συστήματος θέρμανσης σε οικονομική λειτουργία.

Η εταιρεία μας είναι επίσημος συνεργάτης με την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής και παρέχει οποιαδήποτε προσφορά, χρηματοδοτικό πρόγραμμα ή άλλη προωθητική ενέργεια είναι σε ισχύ.

Το νέο πρόγραμμα έχει ξεκινήσει από την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018 και επιδοτεί μέρος του συνολικού κόστους της εσωτερικής εγκατάστασης φυσικού αερίου για κεντρικές ή αυτόνομες θερμάνσεις υφιστάμενων κατοικιών, για την αντικατάσταση του παλαιού συστήματος θέρμανσης πετρελαίου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την απόδοση της επιδότησης είναι η ενεργοποίηση εσωτερικής εγκατάστασης και ολοκλήρωση των διαδικασιών έως και τις 30 Νοεμβρίου 2018.  

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Διαθέτετε κεντρική θέρμανση με φυσικό αέριο;

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις, όλη τη διαδικασία αεριοδότησης (αίτηση, μελέτη). Αναλαμβάνουμε πλήρως όλη την εγκατάσταση της γραμμής αερίου στο κεντρικό λεβητοστάσιο της πολυκατοικίας σας, καθώς και την ηλεκτρολογική σύνδεση και παράδοση του συστήματος θέρμανσης σε οικονομική λειτουργία.

Περιγραφή Προγράμματος – επιδοτούμενα ποσά:

 

Το σχήμα επιδότησης είναι κλιμακωτό και το επιδοτούμενο ποσό ορίζεται από την κατηγορία σύνδεσης και την ισχύ λέβητα εγκατάστασης σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

 

Κατηγορία σύνδεσης, Εγκατεστημένη ισχύς λέβητα (kcal/h) /Επιδοτούμενο Ποσό (€) (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

Κεντρική Θέρμανση (πολυκατοικία) >200.000 / 3.500€

Κεντρική Θέρμανση (πολυκατοικία) 170.001-200.000 / 2.8000€

Κεντρική Θέρμανση (πολυκατοικία) 120.001-170.000 / 2.000€

Κεντρική Θέρμανση (πολυκατοικία) 35.001-120.000 / 1.300€

Αυτόνομη Θέρμανση ή μονοκατοικία < ανεξαρτήτως ισχύος / 550€

 

Όροι και προϋποθέσεις προσφοράς :

 

  • Η επιδότηση ισχύει μόνο για συμβάσεις σύνδεσης φυσικού αερίου για κατηγορίες καταναλωτή «Κεντρική Θέρμανση» και «Αυτόνομη Θέρμανση».

 

  • Η επιδότηση ισχύει για συμβάσεις σύνδεσης φυσικού αερίου με την ΕΔΑ Αττικής που θα υπογραφούν από τις 15 Φεβρουαρίου 2018 και μετά (σ.σ. δηλαδή δεν είχαν στις 10/02/18 σε ισχύ σύμβαση σύνδεσης φυσικού αερίου).

 

  • Η επιδότηση ισχύει για περιορισμένο αριθμό σύνδεσης και μέχρι εξάντλησης του διαθέσιμου προϋπολογισμού αυτής ανά κατηγορία σύμβασης σύνδεσης.

 

  • Η επιδότηση ισχύει εφόσον η υποβολή του σωστού φύλλου καύσης της εγκατάστασης φυσικού αερίου, του τιμολογίου του ανάδοχου εγκαταστάτη και των λοιπών δικαιολογητικών προς την ΕΔΑ Αττικής πραγματοποιηθεί το αργότερο έως και τις 30/11/18.

 

  • Η επιδότηση ισχύει για κατοικίες που είναι «ενεργές», δηλαδή κατοικούνται.

 

  • Στην περίπτωση αυτόνομης σύνδεσης μεμονωμένου διαμερίσματος σε πολυκατοικία ή μονοκατοικία η κατοικία πρέπει να φέρει πρόσφατο εκκαθαριστικό λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος (τελευταίου εξαμήνου από την ημερομηνία σύμβασης σύνδεσης).

 

  • Η επιδότηση δεν ισχύει για συμβάσεις σύνδεσης σε κτήρια υπό ανέγερση ή για συμβάσεις σύνδεσης επαγγελματιών (κατασκευαστές ή με οποιοδήποτε επαγγελματικό ΑΦΜ).

 

  • Η επιδότηση ισχύει μόνο σε περιπτώσεις αντικατάστασης υφιστάμενων συστημάτων θέρμανσης άλλης μορφής ενέργειας με εγκατάσταση φυσικού αερίου. Δεν επιδοτούνται αυτόνομες συνδέσεις σε πολυκατοικίες με σύμβαση προμήθειας φυσικού αερίου για κεντρική θέρμανση σε ισχύ την 01/02/18 και μετά.

 

  • Η επιδότηση δεν ισχύει για εσωτερικές εγκαταστάσεις (σε πολυκατοικίες ως κεντρική θέρμανση, μεμονωμένα διαμερίσματα, μονοκατοικίες) που έχουν στο παρελθόν συνδεθεί με το φυσικό αέριο.

 

  • Η επιδότηση δεν ισχύει αν ο συμβαλλόμενος (ιδιοκτήτης κατοικίας ή διαχειριστής) παραβιάσει υπαιτίως κάποιον από τους όρους της σύμβασης σύνδεσης ή/και της σύμβασης επιδότησης μέρους κόστους εσωτερικής εγκατάστασης φυσικού αερίου.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τη λειτουργικότητα του site και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης.