Το φυσικό αέριο αποτελεί διαχρονικά την πιο οικονομική επιλογή και τη καλύτερη ενεργειακή επένδυση σε βάθος χρόνου για τον οικιακό καταναλωτή προσφέροντας  ανταγωνιστικές τιμές ως προς τις συμβατικές μορφές ενέργειας (πετρέλαιο, ηλεκτρικό ρεύμα κλπ.) που αντικαθιστά.
Ασύγκριτη οικονομία στη θέρμανση
Με το φυσικό αέριο απολαμβάνετε άφθονη, ποιοτική και οικονομική θέρμανση σε όλο το σπίτι. Η εξοικονόμηση στη θέρμανση ξεπερνά το 35% σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης (σύμφωνα με τις  τιμές των δύο καυσίμων για την περίοδο Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2016 στην Αττική).
Άφθονο ζεστό νερό και νόστιμο μαγείρεμα με οικονομία
Με το φυσικό αέριο απολαμβάνετε άφθονο ζεστό νερό χρήσης και νόστιμο μαγείρεμα με ασύγκριτη οικονομία που ξεπερνά το 60% σε σχέση με το ηλεκτρικό ρεύμα ως προς τη χρέωση ενέργειας. Η εταιρεία μας είναι μέλος της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής (Ε.Δ.Α Αττικής) από το 2016 και δίνει καθημερινά λύσεις σε εκατοντάδες νοικοκυριά καθώς και σε επαγγελματικούς χώρους.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τη λειτουργικότητα του site και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης.